Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Péter Szabó Szilvia - NOXTALGIA
2

Péter Szabó Szilvia - NOXTALGIA

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. május 23. vasárnap, 19:00

PÉTER SZABÓ SZILVIA – NOXTALGIA NAGYKONCERT

 

Ki ne emlékezne a Százszor ölelj még, a Túl a varázshegyen, a Szeretem, vagy 2005-ben, az Euróvíziós Dalfesztiválon hazánkat képviselő, nagysikerű Forogj, világ! című dalokra? Hazánk egyik valaha volt legnagyobb szuperprodukciójának, a NOX pályafutásának történetét készül színpadra állítani Péter Szabó Szilvia!

Ennek fényében indult útjára 2020-ban az énekesnő nagysikerű NOXTALGIA Turné unplugged műsora, de 2021-ben folytatódik a sorozat és jön a koncertshow, ahol igazán a húrok közé csap majd a produkció. A koncert egy igazi időutazás lesz, hisz a műsorban felcsendülnek a mindenki által jól ismert NOX klasszikusok, de egy páratlan és a turné névadójához méltó, grandiózus színpadi látványvilággal is készül a produkció, hogy a nézőket elkápráztatva, felejthetetlen koncertélményt nyújtson a közönség részére! 8 év, 90 percben… Kihagyhatatlan!

 

 

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Molnár Ferenc világhírű regénye alapmű az emberi társadalom természetéről, a hősiesség, az árulás, az esendőség és a hazaszeretet fogalmáról. Nemecsek, Boka, Áts Feri és a többiek örök példák, örök kortársaink.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!