Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


VI. Fővárosi Palotakoncertek - 2. koncert
4

VI. Fővárosi Palotakoncertek - 2. koncert

Hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Fővárosi Palotakoncertek programsorozat. A nagy sikerű nyitóest után január 27-én is páratlan helyszínre invitálja a közönséget a Magyar Kamarazenekar.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 27. péntek, 19:00

VI. Fővárosi Palotakoncertek programsorozat 2. koncert

2023. január 27. péntek, 19:00

Nádor Terem (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 39.)

 

Lenyűgöző helyszínen kezdi az évet a VI. Fővárosi Palotakoncertek

 

Hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Fővárosi Palotakoncertek programsorozat. A nagy sikerű nyitóest után január 27-én is páratlan helyszínre invitálja a közönséget a Magyar Kamarazenekar.

Az immáron hagyománnyá vált Fővárosi Palotakoncertek programsorozat keretében a Magyar Kamarazenekar és meghívott szólistái évről évre Budapest patinás palotáiban adnak koncerteket, egyúttal megismertetik a közönséggel az épületek történetét, érdekességeit. A résztvevők eddig olyan csodálatos helyszíneket járhattak be e komplex program keretében, mint a Pesti Vigadó, a Festetics Palota, a Duna Palota, a Magyar Rádió Márványterme, a Benczúr Ház, a Stefánia Palota vagy a Károlyi Palota.

A VI. Fővárosi Palotakoncertek második hangversenyére a Magyar Kamarazenekar január 27-én 19 órától várja a közönséget a csodálatosan szép Nádor Terembe, ahová a közönség kizárólag koncertek alkalmával léphet be. A koncertmester Bánfalvi Béla Liszt- és Bartók-Pásztory-díjas hegedűművész, a hangverseny szólistája Sztathatosz Sebestyén görög-magyar származású, virtuóz hegedűművész, aki rendkívül fiatal kora ellenére máris meghódította a világ legrangosabb színpadait, zenekarait és versenyeit. A műsoron elhangzanak többek között Vivaldi, Mendelssohn és Bartók Béla művei. Az est házigazdája: Zelinka Tamás.

A Magyar Kamarazenekartmind Magyarországon, mind nemzetközi téren nagy elismerés övezi,a magyar és külföldirangos fesztiválok, koncerttermekrendszeres fellépője,világhírű magyar és külföldi szólistákkaldolgozik együtt. Repertoárjában fellelhető a klasszikus zene- és operairodalom jelentős része. A Magyar Kamarazenekar alapítója és koncertmestereBánfalvi Béla hegedűművész.Szólistaként és együtteseivel bejárta a világot, több mint hatvan lemeze jelent meg. Művészeti munkásságáért többek között Liszt Ferenc-díjjal, két alkalommal Bartók-Pásztory-díjjal, valamint a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével tüntették ki.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

„Sok városban található olyan hely, ahol jó zenét hallgathatunk, de az operettnek egy biztos címe van Magyarország!”

Ajánló


Szerelem, érzékiség, pénz és botrány utáni hajsza Jean de Létraz pazar bohózatában, parádés szereposztással a Veres 1 Színház előadásában. Házasoknak…

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!