Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


VI. Fővárosi Palotakoncertek - 2. koncert
4

VI. Fővárosi Palotakoncertek - 2. koncert

Hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Fővárosi Palotakoncertek programsorozat. A nagy sikerű nyitóest után január 27-én is páratlan helyszínre invitálja a közönséget a Magyar Kamarazenekar.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 27. péntek, 19:00

VI. Fővárosi Palotakoncertek programsorozat 2. koncert

2023. január 27. péntek, 19:00

Nádor Terem (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 39.)

 

Lenyűgöző helyszínen kezdi az évet a VI. Fővárosi Palotakoncertek

 

Hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Fővárosi Palotakoncertek programsorozat. A nagy sikerű nyitóest után január 27-én is páratlan helyszínre invitálja a közönséget a Magyar Kamarazenekar.

Az immáron hagyománnyá vált Fővárosi Palotakoncertek programsorozat keretében a Magyar Kamarazenekar és meghívott szólistái évről évre Budapest patinás palotáiban adnak koncerteket, egyúttal megismertetik a közönséggel az épületek történetét, érdekességeit. A résztvevők eddig olyan csodálatos helyszíneket járhattak be e komplex program keretében, mint a Pesti Vigadó, a Festetics Palota, a Duna Palota, a Magyar Rádió Márványterme, a Benczúr Ház, a Stefánia Palota vagy a Károlyi Palota.

A VI. Fővárosi Palotakoncertek második hangversenyére a Magyar Kamarazenekar január 27-én 19 órától várja a közönséget a csodálatosan szép Nádor Terembe, ahová a közönség kizárólag koncertek alkalmával léphet be. A koncertmester Bánfalvi Béla Liszt- és Bartók-Pásztory-díjas hegedűművész, a hangverseny szólistája Sztathatosz Sebestyén görög-magyar származású, virtuóz hegedűművész, aki rendkívül fiatal kora ellenére máris meghódította a világ legrangosabb színpadait, zenekarait és versenyeit. A műsoron elhangzanak többek között Vivaldi, Mendelssohn és Bartók Béla művei. Az est házigazdája: Zelinka Tamás.

A Magyar Kamarazenekartmind Magyarországon, mind nemzetközi téren nagy elismerés övezi,a magyar és külföldirangos fesztiválok, koncerttermekrendszeres fellépője,világhírű magyar és külföldi szólistákkaldolgozik együtt. Repertoárjában fellelhető a klasszikus zene- és operairodalom jelentős része. A Magyar Kamarazenekar alapítója és koncertmestereBánfalvi Béla hegedűművész.Szólistaként és együtteseivel bejárta a világot, több mint hatvan lemeze jelent meg. Művészeti munkásságáért többek között Liszt Ferenc-díjjal, két alkalommal Bartók-Pásztory-díjjal, valamint a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével tüntették ki.

Ajánlatunk


Hölgyeim és Uraim… Tisztelt Publikum… táncos lábú jampik és jampipik, gyógyíthatatlan rock and roll szerelmesek, csak úgy szerelmesek, fiatalok, idősek, vagy éppen örök fiatalok… Fenyő Miklós egy őrületesen laza és egyben lazán őrületes HÁZIBULIRA invitál mindenkit, aki a fent nevezett jelzők bármelyikét önmagára veszi!

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra.

A világ legnépszerűbb táncshow-ja, a Michael Flatley által létrehozott Lord of the Dance 25 éves jubileumát ünnepli!

Ajánló


New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo és Tokió után újra Budapesten Az illúzió mesterei!

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra. A műsorban szereplő előadók nemzetközi Tv show-k, rangos fesztiválok…

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!