Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

InterTicket - Kultúra Kártya

InterTicket Kultúra Kártya

Általános Információk

Az 1995 óta működő InterTicket Magyarország piacvezető cége a jegyértékesítési rendszerek üzemeltetésében a kultúra területén. A cég országos hálózatán a hazai színházak, koncerthelyszínek, fesztiválok mintegy 30.000 rendezvényének teljes jegykészlete érhető el évente.

A cég 2013 januárjában elektronikus kártya formában jelent meg az InterTicket - Kultúra Kártyával, amelynek szolgáltatásait a jelenleg alkalmazott legnagyobb kedvezménnyel vehetik igénybe a munkáltatók és munkavállalók. Ennek jogszabályi alapját az Országgyűlés az adótörvények módosítása során 2012. november 20-án teremtette meg, mely szerint 2013. január 1-től kezdődően a kulturális szolgáltatások igénybevételére, előadásokra szóló belépőjegy és bérlet 50.000 forintig, nem pénzben kapott juttatásként, adómentesen adható a munkavállalóknak.Az InterTicket – Kultúra Kártya előnyei:

 • teljes mértékben adó- és járulékmentes természetbeni juttatás, amely beilleszthető a céges Cafeteria-rendszerekbe
   - a leghatékonyabb, 0 %-os adó- és járulék-tartamú Cafetéria-elem (szemben pl. a SZÉP Kártya összesen 35,7%-os adó- és járulék-kötelezettségével)
 • elektronikus kártyaként kibocsátva
   - újratölthető módon, így a kártya több éven keresztül használható
   - igény szerint név szerinti megszemélyesítéssel a kártyán
   - az egyetlen olyan hazai kultúra-kártya, amely kényelmes, online felületeken keresztüli jegyvásárlási lehetőséget kínál a teljes elérhető jegykészletre a Jegy.hu internetes és a Jegy.hu mobil-felületeken és a telefonos ügyfélszolgálatnál (call-center) egyaránt
   - kezelési költség mentes
 • Magyarország legnagyobb jegykészlete, közvetlenül a színházak, koncerthelyszínek adatbázisaiból, évi mintegy 30 ezer hazai rendezvény több mint 6 millió jegye az online rendszeren
 • on-line, biztonságos egyenleg-lekérdezés a kártyabirtokosoknak az interneten keresztül
 • információk a Jegy.hu portálon és munkanapokon telefonos ügyfélszolgálaton keresztül
Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!