Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

művész


Csángálló

Csángálló

A Csángálló Zenekar 2009-ben alakult olyan fiatal zenészekből, akiket a népzene szeretete, a közös muzsikálás öröme és a barátság kovácsolt össze.

Jelenlegi felállásunkban 2014 óta játszunk, immár nemzetközivé téve az együttes összetételét. Zenei anyanyelvünknek a gyimesi és moldvai csángók népzenéjét tekintjük, melyre építkezvén folyamatosan tágítjuk érdeklődési körünket,…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

A Csángálló Zenekar 2009-ben alakult olyan fiatal zenészekből, akiket a népzene szeretete, a közös muzsikálás öröme és a barátság kovácsolt össze.

Jelenlegi felállásunkban 2014 óta játszunk, immár nemzetközivé téve az együttes összetételét. Zenei anyanyelvünknek a gyimesi és moldvai csángók népzenéjét tekintjük, melyre építkezvén folyamatosan tágítjuk érdeklődési körünket, repertoárunkat és hangszeres tudásunk határait. Erdély páratlanul gazdag kincsestárából szívünknek egyaránt kedves Kalotaszeg, Mezőség vagy akár Székelyföld zenéje, melyeket egyedi hangszereléssel közelítünk meg, ezáltal is túllépve a fúvós és vonós zenekarok közti általános ellentéteken. Ezzel párhuzamosan nyitottunk a Balkán titokzatos és izgalmas világa felé, s annak kulturális öröksége iránt. Legyen szó Románia, Bulgária, Macedónia, Török vagy épp Örményország varázslatos muzsikájáról.

A lényeg Egy. Zenénkben főként eredetiségre és a fiatalos lendületből fakadó dinamikus játékmódra törekedünk, rengeteg improvizációval fűszerezve.

Hisszük, hogy a zene a közös nyelv az emberek között!

S azt is, hogy e rohanó világban még mindig, mindenkinek szüksége van táncra, éneklésre és mulatságra. Ezáltal a megújulásra, mely szépíti a lelket s szellemet egyaránt.

Sára Csobán - Szaxofon

Bagi Bálint - Tárogató

Gárgyán Zoltán Tamás - Klarinét

Johannes Olsson - Harmonika

Bősze Tamás Jean-Pierre - Dob

Zimber Ferenc - Cimbalom

Musique de l'Europe Festival

Musique de l'Europe Festival

MOMkult
  • Fellépő

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!