Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Hatodik Érzék - Meditáció és Bölcsesség Gurudev Sri Sri Ravi Shankarral
2

Hatodik Érzék - Meditáció és Bölcsesség Gurudev Sri Sri Ravi Shankarral

Az előadásra 20% kedvezmény érvényesíthető a kosár oldalon. / A 20% discount can be applied to the event on the basket page.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 1. csütörtök, 19:00

Ezen az eseményen megtanulhatod és megtapasztalhatod, hogyan kapcsolódhatsz a belső és külső világodhoz az érzékszerveiden túl is.

Emberként ezt a világot az elménken és az 5 érzékszervünkön keresztül tapasztaljuk meg. Spirituális bölcsesség nélkül azt gondolhatnánk, hogy a valóság csak az, amit a szemünk lát, amit a fülünk hall stb. De mi a helyzet a világ többi részével, ami az 5 érzékszervünkön túl létezik? Itt megtanulhatod, hogyan kapcsolódhatsz a hatodik érzékedhez!

Ezen az utazáson kalauzol minket végig GURUDEV Sri Sri Ravi Shankar, aki világszerte ismert és elismert tanító, mester, és nem túlzás állítani, az emberiség problémáira minden területen megoldást kínál jótékonysági tevékenységén keresztül. Példaértékű projekteket indít be az Art of Living és az IAHV szervezetek által. Célunk a stressz- és erőszakmentes társadalom építése.

És hogy mi a titka Gurudevnek? Gyere el és lépj kapcsolatba a hatodik érzékeddel!

Az előadás 16 éves kortól látogatható

------------------------------------------------------------------------

In this event you will learn and experience how to connect with your inner and outer world beyond the senses.
As human beings, we experience this world through our mind and the 5 known senses. Without spiritual wisdom, we might think that reality is only what our eyes see, what our ears listen to, what our body touches, what our nose smells or what our mouth tastes. But what happens with the rest of the creation that exists beyond our 5 known senses? By participating, you will learn how to connect with your Sixth Sense! 

On this journey we will be guided by Gurudev Sri Sri Ravi Shankar, who is a globally known and recognized teacher and master, and it is not an exaggeration to say that He offers solutions to the problems of humanity in all areas through his charitable activities. He initiated exemplary projects through the Art of Living and Association for Human Values organizations, with thevision of building a stress-free and violence-free world.

And what is the secret of Gurudev? Come and get in touch with your sixth sense!The event can be visited from the age of 16

Ajánlatunk


A rock and roll koronázatlan királya, MR. ROCK AND ROLL egy ÉLETMŰ turnéra indul ebben az évben. A Made in Fenyő – 55 év rock and roll KONCERT - SHOW következő állomása Veszprém.

A világhírű amerikai Harlem Globetrotters a 2024-es világkörüli turnéjuk keretében, 2024. március 5-én a Veszprém Arénába, március 6-án Budapesten az MVM Dome-ban mutatja be a kosárlabdázás legnagyobb trükkjeit. A show a Broadway Event és a Multimedia Organisation szervezésében érkezik hazánkba.

Ajánló


Ez a vígjáték nem csak szórakoztató de rávilágít a mindennapok árnyoldalaira, a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire és mi, nők ezzel…

Belépőt felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt szükséges venni 1 éves kortól.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!