Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Kispál és a Lovasi

Kispál és a Lovasi

A Kispál és a Lovasi koncertprogramja teljes mértékben Kispál és a Borz-dalokból áll, ám főleg a zenekar korai időszakából szemezgetnek, a slágerek mellett pedig a pályafutásuk során ritkábban játszott, különlegesebb szerzeményeket is hallhat tőlük a közönség.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 15. szombat, 20:30

Kispál és a Lovasi

A Kispál és a Lovasi produkciót a Kispál on Orfű rendezvény hívta életre 2022 augusztusában. A Kispál és a Borz visszatérő koncertje előtti este elméletileg duóban lépett volna fel a legendás zenekar két alapító tagja, Kispál András és Lovasi András, ám a nagy érdeklődésre való tekintettel négytagúvá bővültek G. Szabó Hunor dobossal és Babcsán Bence szaxofonossal.

A Kispál és a Lovasi koncertprogramja teljes mértékben Kispál és a Borz-dalokból áll, ám főleg a zenekar korai időszakából szemezgetnek, a slágerek mellett pedig a pályafutásuk során ritkábban játszott, különlegesebb szerzeményeket is hallhat tőlük a közönség. A dalok eredeti hangszerelésükben, tehát a zenekar korai éveire jellemző trió-felállásban szólalnak meg, amelyet Babcsán Bence különleges szaxofonjátéka egészít ki egy rendkívüli kvartetté.

Aki ott volt az orfűi bemutatkozáson, az tudhatja: felhőtlen örömzenélésre, valamint egy legendás életmű emblematikus dalaira számíthat a Kispál és a Lovasitól.

* Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!
* Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Ajánló


Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!