Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


VI. Fővárosi Palotakoncertek - Záróesemény
3

VI. Fővárosi Palotakoncertek - Záróesemény

Hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Fővárosi Palotakoncertek programsorozat, amelynek záróeseményét a különleges hangulatú és történetű Benczúr Házban tartja a Magyar Kamarazenekar.

Jegytípusok


3 990 Ft
egységes

Aktuális előadásokLátványos helyszínen zárul a VI. Fővárosi Palotakoncertek

 

Hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Fővárosi Palotakoncertek programsorozat, amelynek záróeseményét a különleges hangulatú és történetű Benczúr Házban tartja a Magyar Kamarazenekar.

Az immáron hagyománnyá vált Fővárosi Palotakoncertek programsorozat keretében a Magyar Kamarazenekar és meghívott szólistái évről évre Budapest patinás palotáiban adnak koncerteket, egyúttal megismertetik a közönséggel az épületek történetét, érdekességeit. A résztvevők eddig olyan csodálatos helyszíneket járhattak be e komplex program keretében, mint például a Pesti Vigadó, a Festetics Palota, a Duna Palota, a Magyar Rádió Márványterme, a Stefánia Palota vagy a Károlyi Palota.

A VI. Fővárosi Palotakoncertek záróhangversenyére a Magyar Kamarazenekar február 19-én 19 órától várja a közönséget a Benczúr Ház páratlan szépségű Dísztermébe. A koncertmester Bánfalvi Béla Liszt- és Bartók-Pásztory-díjas hegedűművész. A műsoron elhangzanak többek között Vivaldi, Michael Haydn, Weiner Leó és Bartók Béla művei. Az est házigazdája: Zelinka Tamás.

A Magyar Kamarazenekart mind Magyarországon, mind nemzetközi téren nagy elismerés övezi, a magyar és külföldi rangos fesztiválok, koncerttermek rendszeres fellépője, világhírű magyar és külföldi szólistákkal dolgozik együtt.Repertoárjában fellelhető a klasszikus zene- és operairodalom jelentős része.A Magyar Kamarazenekar alapítója és koncertmestere Bánfalvi Béla hegedűművész. Szólistaként és együtteseivel bejárta a világot, több mint hatvan lemeze jelent meg.Művészeti munkásságáért többek között Liszt Ferenc-díjjal, két alkalommal Bartók-Pásztory-díjjal, valamint a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével tüntették ki.

Ajánló


A Kowalsky meg a Vega zenekar 20 éves jubileumát ünnepli! A jeles alkalomból egy közös nagy ünneplésre és egy fergeteges…

2023. augusztus 19-én Tokajban is újra láthatja és hallhatja őket a közönség, ahol felcsendülnek természetesen a nagy slágerek és az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!