Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Viszkok Fruzsi: Tedd rendbe az életed – hogy elérhesd a céljaid!

Viszkok Fruzsi: Tedd rendbe az életed – hogy elérhesd a céljaid!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 9. szerda, 17:00

Viszkok Fruzsi: Tedd rendbe az életed – hogy elérhesd a céljaid!

HVG Könyvek Könyvbemutató

Nehezen összpontosítasz egy-egy feladatra, minden kósza gondolat eltereli a figyelmed? Nem tudod, hogyan teremts rendszert és állandóságot a mindennapjaidban? Itt az idő rendezni az életed!

Még ha nem is veszed észre, közérzetedre és hatékonyságodra hatással van az a közeg, amelyben élsz. Ha soha nem találsz meg semmit, szinte megfulladsz a felesleges holmiktól, és képtelen vagy az állandóan halogatott munkáid végére érni, káosz vesz körül, ami stresszhez és időpazarláshoz vezet.A célom, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki magamból, anélkül, hogy átlépnék a határaimon és kizsigerelném magamat. Az egyensúly és a tudatosság nagyon fontos az életemben – vallja Viszkok Fruzsi, aki amellett, hogy Magyarország egyik legnépszerűbb nőknek szóló videóblogját vezeti, határidőnaplót és élettervezőt ad ki, és egy sikeres podcastot is készít.

 

A Tedd rendbe az életed című könyvben – és a könyvbemutató beszélgetésen –megtudhatod, hogyan tehetsz rendet az otthonodban, a teendőidben és a gondolataidban egyaránt. Viszkok Fruzsi hasznos tanácsokkal, személyes történetekkel és bevált tippekkel segít céljaid elérésében, a felesleges stressztől megszabadulva pedig azt az életet élheted, amire mindig is vágytál.

 

Viszkok Fruzsival új könyvéről, a tudatosságról és a harmóniáról Szabados Ágnes beszélget.

 

Időpont:2021. június 9., 17:00-18:00

Könyvdedikálás az előadás után: 18:00-18:30.

Helyszín:Városmajori Szabadtéri Színpad, 1122 Budapest, Városmajor 6835/17 hrsz.

Ár: 2500 Ft. A jegy árából 1500 Ft a helyszínen HVG könyvekre levásárolható. (Könyvenként egy kedvezmény vehető igénybe.)

 

Fontos tudnivalók a jegyvásárláshoz: a jegyek csak védettségi igazolvánnyal és személyazonosító okmány felmutatásával együtt érvényesek. A 18. életévét be nem töltött személy belépése – védettségi igazolvány nélkül – csak felügyeleti jogot gyakorló felnőttel, szülővel lehetséges. További részleteket a Városmajori Szabadtéri Színpad oldalán, itt talál.https://varosmajoriszinpad.hu/hirek/kozlemenyek/fontos-tudnivalok-a-jegyvasarlashoz/

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Szikora Róbert az R-GO énekese, frontembere, a Csikidám stílus magyarországi megteremtője, 2024. augusztus 3-án a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán lép fel zenekarával!

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Sárospatakra!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!