Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Zsidó Kulturális Fesztivál: A Voice & Brass és Nógrádi Gergely koncertje - A sófár hangjai

Zsidó Kulturális Fesztivál: A Voice & Brass és Nógrádi Gergely koncertje - A sófár hangjai

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 10. vasárnap, 19:00

25. Zsidó Kulturális Fesztivál

2023. szeptember 3-12.

A VOICE & BRASS ÉS NÓGRÁDI GERGELY KONCERTJE

A sófár hangjai – zsidó klasszikusok, klasszikus zsidók

2023. szeptember 10. (vasárnap), 19.00 - Hegedűs Gyula utcai Zsinagóga

 

Csodálatos hangzásvilágra számíthatunk ez az estén, hiszen a Kuna testvérek által megszólaltatott rézfúvós hangszerek egyedülálló hangját Nógrádi Gergely (tenor), a Frankel Leó úti zsinagóga főkántora és Kuna Valéria (szoprán) éteri énekhangjai egészítik ki.

Az előadók egyedi műsorral kedveskednek a közönségnek, hiszen a programot kifejezetten az idei Zsidó Kulturális Fesztivál számára állították össze. A zsidó vonatkozású művek sorában Mendelssohn és Ravel zenéjétől kezdve Gershwin és Bernstein művein át egészen Leonard Cohenig jutunk el. 

Kuna Valéria a híres Kuna-család egyik tagja: a pályájukat csodagyerekként kezdő négy Kuna-testvér 1993-ban rakta le a Voice & Brass zenekar alapjait. Már 5-6 éves koruktól zenélnek, és az elmúlt két évtizedben számos rangos hazai, valamint nemzetközi zenei díjjal jutalmazták őket. 

A Kuna testvérek otthonosan mozognak a hazai zsidó és kulturális életben, a közönség mind a zsidó világzene, mind a jazz, sőt a könnyűzene területén is több formációjukkal találkozhatott már.

Nógrádi Gergely a Frankel-zsinagóga főkántora, a zsidó kulturális rendezvények visszatérő, népszerű művésze. A „Zsidó Pavarotti” címmel kitüntetett főkántor évek óta a világ kántorainak élvonalába tartozik. A washingtoni magyar nagykövetségen a Magyar Kultúra és Művészet Tiszteletbeli Nagykövete címet vehette át 2018-ban.

A Voice & Brass zenekar tagjai: Kuna Gyula – trombita; Kuna Valéria – trombita, szoprán ének; Kuna Bence – kürt; Kuna Márton – harsona; Szászi Domonkos – tuba.

Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Vácra!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!