Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Zsidó Kulturális Fesztivál: Jiddise Máme Jukebox

Zsidó Kulturális Fesztivál: Jiddise Máme Jukebox

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 4. hétfő, 20:00

25. Zsidó Kulturális Fesztivál

2023. szeptember 3-12.

JIDDISE MÁME JUKEBOX - Kinyílik A Mama Zenei Varázsdoboza

VILÁGPREMIER NEMZETKÖZI ÉS HAZAI SZTÁROKKAL

2023. szeptember 4. (kedd), 20.00 - Dohány utcai Zsinagóga

 

Hazai és nemzetközi fellépők közreműködésével zenei világpremierre invitáljuk kedves közönségünket a Leonyid Gutkin által vezetett Binah Orchestra előadásában. Fellép Bereczki Zoltán, Gubik Petra, két Kuna-testvér, Müller Péter Sziámi, Pásztor Anna, a külföldi fellépők között lesz az izraeli Amber Revival formációt alkotó Netta Nimrodi és Arie Burshtein, a Rox Brothers zenekart megalapító orosz Alex és Nikita Pozdnyakov, fellép továbbá Viktoria Koloszova énekesnő Ukrajnából.

A mostani produkciójuk igazi világpremier, hiszen a Leonyid Gutkin ötlete nyomán született showműsort most elsőként a 25. Zsidó Kulturális Fesztivál közönsége hallhatja és láthatja. Az alapötlet az, hogy Leonyid Gutkin az édesanyja – egy igazi jiddise máme – emlékére olyan estet állított össze, amely az édesanyja „varázsdobozának” zenei kincseit tartalmazza. A Binah Orchestra tagjai, a magyar sztárfellépők és Leonyid Gutkin zenészbarátai szerte a világból, erre a show-ra álltak össze.

A Moszkvában született, majd sokáig Los Angelesben dolgozó, két éve pedig Budapesten élő Leonyid Gutkin az orosz és nemzetközi zenei élet ismert muzsikusa, zeneszerzője és producere. A Szovjetunióban annak idején a progresszív rockzene élcsapataként számontartott Avtograf zenekar basszusgitárosa és dalszerzője volt, majd miután az Egyesült Államokba költözött, a zenei élet világszínvonalú előadóival és producereivel dolgozott együtt.

Ízelítő gyanánt álljon itt néhány dal a mama „varázsdobozából”: Jiddise Máme (ez az ismert három verzióban lesz hallható, mivel ez a koncert főtémája); L'chayim (Hegedűs a háztetőn); klezmer-egyveleg; Wedding March (Mendelssohn); Jaj, cica, eszem azt a… (Csárdáskirálynő); Summertime (George Gershwin); Hound Dog, Jailhouse Rock (Elvis Presley); We Didn’t Start The Fire (Billy Joel); Knocking On Heaven's Door (Bob Dylan); Are U Gonna Go My Way (Lenny Kravitz); Halleluja (Leonard Cohen)

Ajánló


Szerelem, érzékiség, pénz és botrány utáni hajsza Jean de Létraz pazar bohózatában, parádés szereposztással a Veres 1 Színház előadásában. Házasoknak…

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Egerbe!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!