Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Zsidó Kulturális Fesztivál: Malek Andi Soulistic koncert feat. Szulák Andrea

Zsidó Kulturális Fesztivál: Malek Andi Soulistic koncert feat. Szulák Andrea

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 3. vasárnap, 19:00

25. Zsidó Kulturális Fesztivál

2023. szeptember 3-12.

MALEK ANDI SOULISTIC KONCERT SZULÁK ANDREÁVAL

2023. szeptember 3. (vasárnap), 19.00

Rumbach utcai Zsinagóga

 

SZEFÁRD VAGY JAZZ? VAGY MINDKETTŐ?

A Malek Andrea énekesnő-színésznő és Jáger Bandi jazz-zongorista, zeneszerző, producer művészi találkozása nyomán 2016-ban megalakult Malek Andi Soulistic immár visszatérő fellépője a Zsidó Kulturális Fesztiválnak.  

A világszínvonalú zenészekből álló zenekar játékának különleges lüktetése és kifinomult hangszerelése teszi a Malek Andi Soulistic együttest a magyarországi jazzvilág egyik legsokoldalúbb és legkiválóbb formációjává.  Arról nem is beszélve, hogy Malek Andrea, a Máté Péter-, Artisjus- és Emerton-díjas színésznő-énekesnő különleges érzelmi kisugárzása és szívből, lélekből fakadó előadásmódja még felejthetetlenebbé teszi az együttes koncertjeit.

Ezen az estén a Malek Andi Soulistic azt a műsorát adja elő, amellyel kirobbanó sikerrel szerepelt Spanyolországban a cordobai Szefárd Zenei fesztiválon. A program különlegessége, hogy azóta ezt a műsort magyar közönség nem hallotta, az együttes most először a Rumbach utcai zsinagógában adja elő ezt az összeállítást.  Az est második részében a legszebb magyar és izraeli dalok csendülnek fel, hiszen a zenekar küldetésként fogja föl a magyar dalok és népdalok mellet a zsidó zene és kultúra dallamkincsének ápolását és közvetítését. 

Az est művészvendége Szulák Andrea, aki nemcsak szólóban énekel majd, hanem hallhatjuk őt Malek Andival is duetteket énekelni. A két eltérő karakterű, különböző hangú énekesnő színpadi találkozása nem mindennapi zenei érdekességet ígér! 

A zenekar tagjai:

Malek Andrea – ének; Jáger Bandi – zongora; Hárs Viktor – nagybőgő; Lakatos Peczek András – dob. Vendég: Szulák Andrea – ének.

Ajánlatunk


Molnár Ferenc világhírű regénye alapmű az emberi társadalom természetéről, a hősiesség, az árulás, az esendőség és a hazaszeretet fogalmáról. Nemecsek, Boka, Áts Feri és a többiek örök példák, örök kortársaink.

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Bajára!

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra. A műsorban szereplő előadók nemzetközi Tv show-k, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői.

Ajánló


A Tompeti Show egy fergeteges hangulatú, interaktív családi show-műsor sok-sok zenével, érdekes hangszerekkel, jelmezekkel, vicces és képességfejlesztő játékokkal.

A színpadon 22 Re-Production táncművész, a mikrofonoknál 5 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére 21 szenzációs Omega-sláger! Főbb szerepekben: Szabó Máté,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!